«« Tillbaka Skriv ut annonsen

Allmän öppenhetsannons (Tällä ilmoituksella ilmoitetaan julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain 15 §:ssä tarkoitettu sidosyksikön ulosmyyntiaie):
Lappeenrannan kaupunki : Sidosyksikön palvelun myynti markkinoille

15.07.2019 10:10
Meddelandenummer i HILMA: 2019-015449
Anbud eller anbudsansökningar (datum saknas) senast under adress:

Typ av annons

Denna annons är:
Med denna annons informeras om en planerad försäljning från en anknuten enhet enligt 15 § i lagen om offentlig upphandling och koncession

Annonsör och kontaktinformation

Annonsör och kontaktinformation
Annonsör Lappeenrannan kaupunki
FO-nummer 0162193-3
Enhet som ansvarar för arrangemanget eller företrädare för annonsören Hankintapalvelut
Kontaktperson Aki Fihlman
Postadress PL 11
Postnummer 53101
Postanstalt Lappeenranta
Land Finland
Telefon +358447915540
E-postadress aki.fihlman@lappeenranta.fi
Webbadress (URL) http://www.lappeenranta.fi
Adress till vilken svaren ska sändas
Sähköinen asiointiosoite
https://tarjouspalvelu.fi/lprhankintapalvelut?id=247290&tpk=12b1ca3a-a9fc-4c90-a9ad-e8f4d3f194e7
Typ av annonsör
Kommun eller samkommun

Föremålet för upphandling

Namn på föremålet för annonsen
Sidosyksikön palvelun myynti markkinoille
Identifierings- eller referensnummer på föremålet för annonsen
247290
Kuvaus hankintayksikön muille kuin yhteistyöhön osallistuville hankintayksiköille suunnitellusta palvelujen tuottamisesta

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan kaupungin, Imatran kaupungin, Eksoten ja Taipalsaaren kunnan yhdessä omistaja yhtiö, joka tuottaa omistajilleen ruoka-, puhtaus, tekstiili- ja kunnossapitopalveluja ns. inhouse yhtiönä. 1 SIDOSYKSIKKÖ, JOTA YLEINEN AVOIMUUSILMOITUS KOSKEE Saimaan Tukipalvelut Oy:n (0162017-2) on julkisomisteinen Lappeenranta-konserniin kuuluva kunnallinen osakeyhtiö. Yhtiö tarjoaa ruoka-, puhtaus- ja tekstiilipalveluja, kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja sekä muita vastaavia tukipalveluja omistajilleen. 2 OMISTAJATIEDOT Vuonna 2010 perustetun yhtiön määräysvaltaa käyttävät hankintayksiköt omistavat yhtiön osakkeista seuraavasti: Lappeenrannan kaupunki 63,8 prosenttia, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) 30,2 prosenttia, Imatran kaupunki 5,9 prosenttia ja Taipalsaaren kunta 0,1 prosenttia. 3 MÄÄRÄYSVALTAA KÄYTTÄVILLE HANKINTAYKSIKÖILLE TARJOTTAVAT PALVELUT: Yhtiö tarjoaa ruoka-, puhtaus- ja tekstiilipalveluja, kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja sekä muita vastaavia tukipalveluja omistajilleen. 4 PALVELUT, JOITA YLEINEN AVOIMUUSILMOITUS KOSKEE Muille kuin määräysvaltaa käyttäville asiakkaille tuotetaan ruoka- ja ruokatuotepalveluita sekä urheilu- ja tai kulttuuritapahtumien ruokapalvelut, joihin liittyy majoitus- tai muuta toimintaa kaupungin omistamissa koulukiinteistöissä sekä ao. tilojen siivoukset. 4.1 Tässä tarkoitetut muut kuin määräysvaltaa käyttävät asiakkaat ovat: - Palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen, sosiaali- ja perheasumisen tai muiden vastaavien terveyspalveluita ja hoivapalveluita tuottavat yritykset ja yhteisöt. - Yksityisiä kouluja ja päiväkotien tuottavat yritykset ja yhteisöt. - Urheilu- ja kulttuuritapahtumien järjestäjät, joihin liittyy majoitus- tai muuta toimintaa kaupungin omistamissa koulukiinteistöissä.

Längd på ovan presenterade verksamhet
-
Uppskattat värde på föremålet för annonsen (exkl. moms)
1600000.00 - 2100000.00 EUR
Ort där föremålet för annonsen huvudsakligen genomförs (NUTS-kod)
Etelä-Karjala (FI1C5)
Uppskattad tidpunkt för föremålet för annonsen
-

Närmare villkor för föremålet för annonsen

Krav på enheter som svarar på annonsen

Eri ateriat sisältävät sovitun ateriasisältö- ja palvelukuvauksen mukaisen sisällön ja palvelun. Aterioita täydennetään eri aterioilla tarvittavilla tuotteilla, kuten ruokajuomilla, leivillä ja levitteillä. Asiakkaalle toimitetaan asiakastarpeen mukaan erityisruokavalioaterioita ja -tuotteita. Erityisruokavalioateriat valmistetaan keskuskeittiöllä erillisessä dieettikeittiössä dieettikokkien toimesta. Tällä varmistetaan, että asiakas saa tarvitsemansa aterian, eikä asiakasturvallisuus vaarannu. Palveluun kuuluvat myös kuljetusastiat ja kuljetukset kohteisiin asiakkaan määrittelemällä kuljetusaikataululla. Ruoka ja ruokalistat noudattavat eri asiakasryhmien virallisia ravitsemussuosituksia. Palvelu pitää sisällään myös neuvontaa ravitsemuksesta ja ravitsemuksen merkityksestä hyvinvoinnissa ja terveyden edistämisessä. Asiakkaat tilaavat ateriat ja tuotteet sähköisesti toimittajan tilausjärjestelmää hyödyntäen.

Intyg och utredningar på basis av vilka kravuppfyllelsen bedöms

Tämä ilmoitus korvaa aiemmin julkaistut ilmoitukset 2019-015407, julkaisuajankohta 12.7.2019 13:36 2019-015384, julkaisuajankohta 12.7.2019 09:59 Viimeinen näkyvissäolon ajankohta Tarjouspalvelussa 30.07.2019 15:00.

«« Tillbaka