«« Tillbaka Skriv ut annonsen

Förhandsannons:
Monetra Oulu Oy hankintapalvelut : Tietopyyntö / kutsu markkinavuoropuheluun: Tilausajokuljetukset

19.06.2019 17:00
Meddelandenummer i HILMA: 2019-013680
Meddelandenummer i EUT: 2019/S 117-287043

Avsnitt I: Upphandlande myndighet

Rättslig grund
direktiv 2014/24/EU (Allmän upphandling)
direktiv 2014/24/EU
Detta meddelande är endast för förhandsinformation (till exempel begäran om information)
I.1) Namn och adresser
Officiellt namn:Monetra Oulu Oy hankintapalvelut
Nationellt registreringsnummer:2454638-2
Postadress:Nuottasaarentie 5
Postnummer:90400
Ort:Oulu
Land:Finland
Kontaktperson:Helena Räisänen
Telefon:+358 401454701
E-post:hankintapalvelut@monetra.fi
Nuts-kod:Oulu (K564)
Allmän adress: (URL)https://www.monetra.fi/oulu/palvelut/hankintapalvelut/
Mer kontaktinformation (om man använder gemensam upphandling)

Beställare (de upphandlande myndigheterna som deltar)

Officiellt namn:Oulun kaupunki
Nationellt registreringsnummer:0187690-1
Ort:Oulun kaupunki
Land:Finland
E-post:etunimi.sukunimi@ouka.fi
Nuts-kod:Oulu (K564)
Allmän adress: (URL)https://www.ouka.fi
I.2) Gemensam upphandling
Kontraktet inbegriper gemensam upphandling
Kontraktet tilldelas av en inköpscentral

I.3) Kommunikation

Ytterligare upplysningar kan erhållas från

ovannämnda adress (avsnitt I.1)

I.4) Typ av upphandlande myndighet
Regionalt eller lokalt organ
I.5) Huvudsaklig verksamhet
Allmänna offentliga tjänster

Avsnitt II: Föremål (förhandsinformation)

II.1) Upphandlingens omfattning

II.1.1) Benämning på upphandlingen:
Tietopyyntö / kutsu markkinavuoropuheluun: Tilausajokuljetukset
Referensnummer:
Monetra TP 66/2019
II.1.2) Huvudsaklig CPV-kod:
Icke-reguljär passagerartransport. (60140000-1)
II.1.3) Typ av kontrakt
Tjänster
II.1.4) Kort beskrivning:

Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö, hankintailmoitus tai kutsu neuvottelumenettelyyn eikä sen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on esiselvitykseen ja markkinakartoitukseen liittyvä ennakkoilmoitus ja tietopyyntö. Monetra Oulu Oy hankintapalvelut suunnittelee kilpailutusta, jossa hankinnan kohteena on tilausajokuljetukset Oulun kaupungin palvelualueille.

II.1.6) Information om delar
Kontraktet är uppdelat i flera delar: nej

II.2) Beskrivning

II.2.3) Plats för utförande
Oulun seutu (S171)
II.2.4) Beskrivning av upphandlingen:

Tietopyyntö / markkinakartoitus ei koske oppilas- / koulukuljetuksia, uimahallikuljetuksia tai mitään muitakaan lakisääteisiä henkilökuljetuksia. Näitä ei myöskään huomioida lopullisissa mahdollisissa tarjouspyyntöasiakirjoissa. Tilausajokuljetukset sisältävät satunnaisia kuljetuksia kuten esimerkiksi kuljetukset lentokentältä kokoukseen, ryhmäkuljetukset toisella paikkakunnalla järjestettävään koulutukseen tai tapahtumaan ja koululaisten ja varhaiskasvatuksen kevätretkikuljetukset. Markkinavuoropuhelussa on tarkoitus kartoittaa eri vaihtoehtoja kohteena olevien tilausajokuljetusten järjestämiseen ja käydä mahdollisten tarjoajien kanssa keskustelua ratkaisuvaihtoehdoista. Markkinavuoropuhelun jälkeen tuotetaan lopulliset tarjouspyyntöasiakirjat ja päätetään etenemisestä mahdolliseen kilpailutukseen.

II.3) Beräknat datum för offentliggörande av upphandlingsmeddelande:
1.1.2020

Avsnitt IV: Förfarande

IV.1) Beskrivning

IV.1.8) Information om avtalet om offentlig upphandling
Upphandlingen omfattas av avtalet om offentlig upphandling: ja

Avsnitt VI: Kompletterande upplysningar

VI.3) Kompletterande upplysningar:

MARKKINAVUOROPUHELUN KOHDE Tietopyynnön / markkinavuoropuhelun kohde on tilausajokuljetukset Oulun kaupungin palvelualueella sisältäen erilaisia satunnaisia kuljetustarpeita henkilöautoilla, ns. minibusseilla ja isoilla busseilla. MARKKINAVUOROPUHELUUN ILMOITTAUTUMINEN Tarjouksen jättämisestä kiinnostuneita toimittajia, joilla on tarjottavana tilausajokuljetuspalvelua EU:n tietosuojasäädösten mukaisesti, pyydetään ilmoittautumaan viimeistään 31.7.2019 klo 16 mennessä oheisesta linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/D0148CEB327AA131 Monetra Oulu Oy hankintapalvelut toimittaa ilmoittautuneille tietopyynnön, joka sisältää hankintaan liittyviä kysymyksiä. Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa markkinoilla olevia tilausajokuljetuspalveluita hankinnan suunnittelemiseksi, kartoittaa alan sopimus- ja hinnoittelukäytäntöjä, saada arvio hankinnan hintatasosta markkinoilla ja antaa tarjoajille mahdollisuus esittää vapaamuotoisia kysymyksiä ja kommentteja hankinnan suunniteltuun toteutukseen liittyen. Vastaustensa yhteydessä yritykset voivat esittää vapaamuotoisia kysymyksiä ja kommentteja hankinnan suunniteltuun toteutukseen liittyen. Markkinavuoropuhelun aikana Monetra Oulu Oy hankintapalvelut toimittaa ilmoittautuneille yrityksille koostetusti vastaukset esitettyihin kysymyksiin, mutta vastaukset eivät ole millään tavalla sitovia ja pidätämme oikeuden olla vastaamatta kysymyksiin kokonaan. Markkinavuoropuhelu toteutetaan päivien 28.-30.8.2019 aikana Monetra Oulu Oy:n tiloissa, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Kiinnostuneet toimijat pyydetään paikalle erillisellä kutsulla, jokainen erikseen kun osallistujien määrä tarkentuu. Markkinavuoropuhelu sekä palvelun tuotanto tullaan toteuttamaan suomen kielellä. HUOMIOITAVAA Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö, eikä sen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on esiselvitykseen ja markkinakartoitukseen liittyvä ennakkoilmoitus ja tietopyyntö. Tämä ilmoitus ei myöskään velvoita hankintayksiköitä toteuttamaan varsinaista hankintaa. Päätös tarjouskilpailun käynnistyksestä tehdään esiselvityksen ja markkinakartoituksen jälkeen. Tähän tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Hankintayksikkö käsittelee yritysten prosessin aikana antamia tietoja sekä kysymyksiä ja kommentteja luottamuksellisesti ja anonyymisti. Esimerkiksi vuoropuhelussa mukana olevien yritysten nimiä tai muita tietoja ei julkaista. Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta.

VI.5) Datum då meddelandet sänts:
19.6.2019
«« Tillbaka