Lisäpalvelut

Agentum Hilma Monitor

Agentum Hilma Monitor –palvelu seuraa julkisia hankintailmoituksia ja etsii niistä mielenkiintoisimmat. Valituilla CPV-koodeilla ja/tai hakusanoilla löytyneistä hankintailmoituksista lähetetään sähköpostikooste kerran päivässä.

Palvelun hakutuloksia voi lukea myös helppokäyttöisessä Monitor-näkymässä. Sähköpostikoosteesta ja Monitor-näkymästä pääsee HILMA-tietokannan alkuperäisiin ilmoituksiin klikkaamalla ilmoituksen otsikkoa.

Lisätietoja: http://www.agentum.com/fi/palvelut/julkiset-hankinnat/

 

Credita yritys- ja hankintatietopalvelu

Edita Publishing Oy:n ylläpitämä Credita yritys-ja hankintatietopalvelu (www.credita.fi) tarjoaa mahdollisuuden saada oman yritysprofiilin mukaan valitut hankintailmoitukset suoraan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoitustarjonta kattaa paitsi HILMAssa ilmoitetut EU-kynnysarvojen mukaiset ja kansalliset hankintailmoitukset, myös koko EU/ETA/GPA- sopimusalueen EY:n virallisen lehden TED-tietopalvelussa julkaistut hankintailmoitukset. Tiedot hankintailmoituksista saa myös tilattua reaaliaikaisesti RSS-syötteenä omaan selaimeensa.

Tarjoamme palveluun kahden viikon ilmaisia koekäyttötunnuksia. Creditasta löydät myös hankintamenettelyyn erikoistuneiden juristien kirjoittamat tiedotteet julkisten hankintojen ajankohtaisista asioista sekä juristien pitämän ratkaisupalstan. Lisäksi Creditassa on ajantasainen hankintalainsäädäntö ja markkinaoikeuden oikeustapaukset sekä tarjoajan opas, joka on tukena tarjouksen laatimisessa.

HankintaSampo

HankintaSampo on älykästä dataa hyödyntävä täysin tietokantapohjainen reaaliaikaista raportointia koko hankintaketjusta tarjoava hankintapalvelu, joka automatisoi ja yhdenmukaistaa koko hankintaprosessin.

 

Loistodiili.com

Tee hakuvahti tarjouspyyntöihin

Liittyminen on helppoa ja nopeaa. Vastaanotat oman toimialasi tarjouspyyntöjä maksuttomasti sähköpostiisi. Lukuaikakäyttäjille myös kätevä ilmoitusten hakuvahti!

Mercell Suomi

Mercell Suomi

Mercell on Pohjois-Euroopan johtava julkisten hankintojen asiantuntijaorganisaatio, jolla on toimistot kaikissa Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Hankintatietokantaamme tallennetaan kaikkien alojen julkisen sektorin hankintailmoitukset ja runsaasti tarjouspyyntöjä yksityiseltä sektorilta koko euroopan alueelta. Julkaisemme päivittäin noin 2500 hankintailmoitusta tai tarjouspyyntöä.

Mercell-tietokantaan haetaan tarjouspyyntöja sekä hankintailmoituksia yli 2000 lähteestä. Hilma,TED ja pienhankinnat ovat kolme näistä.

 

Lisätietoja: www.mercell.fi

PipePartner.com

Tarjousprosessia helpottava työkalu

TIEKE

Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus TIEKE ry. ylläpitää sähköistä Hanketori-tietopalvelua, josta saa valitun profiilin mukaiset (esim. tietotekniikka) tarjouspyynnöt suoraan ilmoitettuun sähköpostiin.

Hanketori sisältää hankintailmoituksia EU:n TED-tietokannasta ja HILMA:sta sekä lisäksi suoraan Hanketorille jätettyjä ilmoituksia.

Hanketorin yritysrekisteri-osiosta löytyy myös Suomessa toimivia tietotekniikka-alan toimittajia,joilla voi kilpailuttaa tietotekniikkahankkeita.

Lisätietoa https://hanketori.fi/