«« Takaisin Tulosta ilmoitus

Korjausilmoitus:
Oulun kaupunki : Hintan päiväkodin vuokraushankinta: Osallistumishakemus ja Markkinavuoropuhelu

27.11.2019 17:15
Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2019-024378
Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2019/S 230-563628

I kohta: Hankintaviranomainen/-yksikkö

Oikeusperusta
Direktiivi 2014/24/EU (Julkiset hankinnat)
I.1) Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi:Oulun kaupunki
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus:0187690-1
Postiosoite:PL 30
Postinumero:90015
Postitoimipaikka:Oulun kaupunki
Maa:Suomi
Yhteyshenkilö:Markus Niva ja Elias Rautio
Sähköpostiosoite:etunimi.sukunimi@ouka.fi
NUTS-koodi:Oulun seutu (S171)
Pääasiallinen osoite: (URL)https://ouka.fi/oulu/tilapalvelut

II kohta: Kohde

II.1) Hankinnan laajuus

II.1.1) Nimi:
Hintan päiväkodin vuokraushankinta: Osallistumishakemus ja Markkinavuoropuhelu
Viitenumero:
OUKA/4693/00.00.01/2017
II.1.2) Pääasiallinen CPV-koodi:
Rakennustyöt. (45000000-7), Rakennustyöt: suunnittelu ja rakentaminen (IA01-9)
II.1.3) Sopimuksen tyyppi
Rakennusurakat
II.1.4) Lyhyt kuvaus:

Hintan päiväkoti hankitaan valitun tarjoajan rakennuttamana ja vuokraamana 25 vuodeksi kilpailuun valituille osallistujille julkaistavan tarjouspyynnön mukaisesti.

Kilpailuun valitaan arvalla enintään neljä (4) kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita on tasan neljä tai vähemmän, valitaan kilpailuun kaikki kelpoisuusehdot täyttävät hakijat. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita on enemmän kuin neljä, valitaan jatkoon pääsevät tarjoajat arvalla.

Kelpoisuusehdot on esitetty tarkemmin erillisellä lomakkeella. Kilpailuun valituille osallistujille toimitetaan tarjouspyyntö, ja annetuista tarjouksista tilaajan nimittämä arviointiryhmä valitsee parhaan ehdotuksen toteutukseen.

VI kohta: Täydentävät tiedot

VI.5) Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:
26.11.2019
VI.6) Alkuperäisen ilmoituksen viite
Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2019/S 213-521461

VII kohta: Muutokset

VII.1) Korjattavat tai lisättävät tiedot

VII.1.2) Teksti, jota alkuperäisessä ilmoituksessa oikaistaan

Osan numero: III.1.3
Muutettava kohta: Vaatimukset tekniselle ja ammatilliselle pätevyydelle

Oikaistava tieto:

Referenssikohteet vähintään kahdesta >1200 brm2 uudisrakennuksena toteutetusta koulu- tai varhaiskasvatuskohteesta, jossa päätoteuttaja on toiminut pääurakoitsijana. Kohteen on oltava valmistunut kolmen vuoden sisällä. Kohteeseen on oltava toteutettu VSS-tilat, ja kohteen paloluokan on ol-tava P2 tai P1.

Referenssiosaamisen voi osoittaa joko tarjoajan (=ehdokas) tai hankkeen pääurakasta vastaavalle yritykselle. Osallistumishakemuksessa päätoteuttajalla on tarkoitettu kohteen rakentamisesta (toteutusaikaisesta) vastaavaa yritystä.

Referenssihankkeeksi voidaan hyväksyä myös rakenteilla olevat hankkeet, jotka ovat (ainakin rakennusten osalta) pääosin valmiit. Valmiusastetodistus tulee liittää osallistumishakemuksen liitteeksi referenssitodistuksena. Referenssitodistusta on päivitetty tarvittavilta osin. Valmiusastetodistuksen voi pyytää myös paikalliselta rakennusvalvontaviranomaiselta. Kohteen valmiusaste on oltava vähintään 80 %.

Oikaisu:

Referenssikohde vähintään yhdestä >1200 brm2 uudisrakennuksena toteutetusta koulu- tai varhaiskasvatuskohteesta, jossa päätoteuttaja on toiminut pääurakoitsijana. Kohteen on oltava valmistunut kolmen vuoden sisällä. Kohteeseen on oltava toteutettu VSS-tilat, ja kohteen paloluokan on ol-tava P2 tai P1.

Referenssiosaamisen voi osoittaa joko tarjoajan (=ehdokas) tai hankkeen pääurakasta vastaavalle yritykselle. Osallistumishakemuksessa päätoteuttajalla on tarkoitettu kohteen rakentamisesta (toteutusaikaisesta) vastaavaa yritystä.

Referenssihankkeeksi voidaan hyväksyä myös rakenteilla olevat hankkeet, jotka ovat (ainakin rakennusten osalta) pääosin valmiit. Valmiusastetodistus tulee liittää osallistumishakemuksen liitteeksi referenssitodistuksena. Referenssitodistusta on päivitetty tarvittavilta osin. Valmiusastetodistuksen voi pyytää myös paikalliselta rakennusvalvontaviranomaiselta. Kohteen valmiusaste on oltava vähintään 80 % osallistumishakemuksen jättöpäivämäärään mennessä.

VII.1.2) Teksti, jota alkuperäisessä ilmoituksessa oikaistaan

Osan numero: IV.2.2
Muutettava kohta: Tarjousten tai osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika

Oikaistava tieto:
01.12.2019 15.00

Oikaisu:
13.12.2019 10.00

«« Takaisin