«« Takaisin Tulosta ilmoitus

Ennakkoilmoitus:
Monetra Oulu Oy hankintapalvelut : Kutsu markkinavuoropuheluun: Työturvallisuus- ja työkyvynhallintajärjestelmä

11.11.2019 16:30
Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2019-023243
Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2019/S 218-534223

I kohta: Hankintaviranomainen

Oikeusperusta
Direktiivi 2014/24/EU (Julkiset hankinnat)
Direktiivi 2014/24/EU
Tämä ilmoitus on pelkkä ennakkotietoilmoitus (esimerkiksi tietopyyntö)
I.1) Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi:Monetra Oulu Oy hankintapalvelut
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus:2454638-2
Postiosoite:Nuottasaarentie 5
Postinumero:90400
Postitoimipaikka:Oulu
Maa:Suomi
Yhteyshenkilö:Sami Luoto
Puhelin:+358 447031297
Sähköpostiosoite:hankintapalvelut@monetra.fi
NUTS-koodi:Oulun seutu (S171)
Pääasiallinen osoite: (URL)https://www.monetra.fi/oulu/palvelut/hankintapalvelut/

I.3) Viestintä

Lisätietoja saa

edellä mainittu osoite (kohta I.1)

I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi
Alue- tai paikallistason virasto/laitos
I.5) Pääasiallinen toimiala
Yleinen julkishallinto

II kohta: Kohde (ennakkotietoilmoitus)

II.1) Hankinnan laajuus

II.1.1) Nimi:
Kutsu markkinavuoropuheluun: Työturvallisuus- ja työkyvynhallintajärjestelmä
II.1.2) Pääasiallinen CPV-koodi:
Ohjelmatuotteet ja tietojärjestelmät. (48000000-8)
II.1.3) Sopimuksen tyyppi
Tavarahankinnat
II.1.4) Lyhyt kuvaus:

Monetra Oy suunnittelee kilpailutusta, jossa hankinnan kohteena on työkyvyn hallinnan sisältävä työturvallisuusjärjestelmä, jota Monetra tarjoaa palveluna asiakkailleen. Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö, eikä sen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua, vaan kysessä on esiselvitykseen ja markkinakartoitukseen liittyvä ennakkoimoitus ja tietopyyntö.

II.1.6) Osia koskevat tiedot
Tämä sopimus on jaettu osiin: ei

II.2) Kuvaus

II.2.3) Suorituspaikka
Manner-Suomi (FI1)
II.2.4) Kuvaus hankinnasta:

Monetra Oy pyytää tarjoajia markkinavuoropuheluun liittyen tulevaan työkyvyn hallinnan sisältävän työturvallisuusjärjestelmän hankintaan. Hankittava järjestelmä tulee osaksi Monetran palveluvalikoimaa (ks. www.monetra.fi)

II.3) Hankintailmoituksen arvioitu julkaisupäivämäärä:
1.1.2020

IV kohta: Menettely

IV.1) Kuvaus

IV.1.8) Tietoa WTO:n julkisia hankintoja koskevasta sopimuksesta (GPA)
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta: kyllä

VI kohta: Täydentävät tiedot

VI.3) Lisätiedot:

HANKINNAN KOHDE Hankinnan kohteena on työkyvyn hallinnan sisältävä työturvallisuusjärjestelmä. Hankintaan tulee kuulumaan järjestelmän toteuttamiseen, mukauttamiseen ja ylläpitoon liittyviä asiantuntijapalveluja. Hankinta tullaan tekemään yhdeltä vastuulliselta toimittajalta. Työkyvyn hallinnan sisältävän työturvallisuusjärjestelmän hankinta sisältää: *työkyvyn hallintaa liittyvien lomakkeiden luonti, muokkaus, täyttö ja tallennus * poissaolojen ja kulujen seuraaminen * erilaisten tapaturmien (mm. työtapaturma, työmatkatapaturma, veritapaturma) ilmoittaminen ja ilmoitusten käsittely * työn vaarojen arvioinnit (TyöturvL§10) * liittymät kolmannen osapuolen järjestelmiin (mm. HR-järjestelmät, vakuutusyhtiön järjestelmät) * mobiilikäyttö * raportointi * tietoturva- ja tietosuojahavaintojen kirjaaminen * kertakirjautuminen ja tunnistautuminen * mahdollisuus tuoda raportointidataa muista järjestelmistä * Tarjouspyyntö julkaistaan todennäköisesti vuoden 2020 tammi-helmikuussa ja tavoitteena on, että palvelun käyttöönotto aloitetaan vuoden 2020 keväällä. MARKKINAVUOROPUHELUUN ILMOITTAUTUMINEN Tarjouksen jättämisestä kiinnostuneita toimittajia, joilla on tarjottavana valmis työkyvyn hallinnan sisältävä työturvallisuusjärjestelmä EU:n tietosuojasäädösten mukaisesti, pyydetään ilmoittautumaan viimeistään perjantaina 29.11.2019 klo 16:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen maiju.tuomiranta@monetra.fi. Monetra Oy sopii ilmoittautuneiden kanssa ajan tapaamisen. Tapaamisen tarkoituksena on kartoittaa markkinoilla olevia työkyvyn hallinnan sisältäviä työturvallisuusjärjestelmiä hankinnan suunnittelemiseksi, kartoittaa alan sopimus- ja hinnoittelukäytäntöjä, saada arvio hankinnan hintatasosta markkinoilla ja antaa tarjoajille mahdollisuus esittää vapaamuotoisia kysymyksiä ja kommentteja hankinnan suunniteltuun toteutukseen liittyen. Tapaamisessa yritykset voivat esittää vapaamuotoisia kysymyksiä ja kommentteja hankinnan suunniteltuun toteutukseen liittyen. Markkinavuoropuhelu toteutetaan joulukuussa 2019. Markkinavuoropuhelu sekä palvelun tuotanto tullaan toteuttamaan suomen kielellä. HUOMIOITAVAA Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö, eikä sen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on esiselvitykseen ja markkinakartoitukseen liittyvä ennakkoilmoitus ja tietopyyntö. Tämä ilmoitus ei myöskään velvoita hankintayksiköitä toteuttamaan varsinaista hankintaa. Päätös tarjouskilpailun käynnistyksestä tehdään esiselvityksen ja markkinakartoituksen jälkeen. Tähän tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Hankintayksikkö käsittelee yritysten prosessin aikana antamia tietoja sekä kysymyksiä ja kommentteja luottamuksellisesti ja anonyymisti. Esimerkiksi vuoropuhelussa mukana olevien yritysten nimiä tai muita tietoja ei julkaista. Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta.

VI.5) Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:
11.11.2019
«« Takaisin