«« Takaisin Tulosta ilmoitus

Sosiaalipalvelut ja muut erityispalvelut - hankintasopimukset (Ennakkotietoilmoitus):
Vankiterveydenhuollon yksikkö : TIETOPYYNTÖ Laboratoriopalvelut Vankiterveydenhuollon yksikköön

07.08.2019 16:45
Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2019-016209
Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2019/S 152-375610

I kohta: Hankintaviranomainen

Oikeusperusta
Direktiivi 2014/24/EU (Julkiset hankinnat)
Ennakkotietoilmoitus
I.1) Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi:Vankiterveydenhuollon yksikkö
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus:2703935-1
Postiosoite:PL 30
Postinumero:00271
Postitoimipaikka:Helsinki
Maa:Suomi
Sähköpostiosoite:kirjaamo@thl.fi
NUTS-koodi:Manner-Suomi (FI1)
Pääasiallinen osoite: (URL)http://www.vth.fi

I.3) Viestintä

Lisätietoja saa

edellä mainittu osoite (kohta I.1)

I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi
Kansallinen tai liittovaltiotason virasto/laitos
I.5) Pääasiallinen toimiala
Terveydenhuolto

II kohta: Kohde

II.1) Hankinnan laajuus

II.1.1) Nimi:
TIETOPYYNTÖ Laboratoriopalvelut Vankiterveydenhuollon yksikköön
Viitenumero:
THL/1365/2.02.01/2019
II.1.2) Pääasiallinen CPV-koodi:
Lääketieteelliset analyysipalvelut. (85148000-8)
II.1.3) Sopimuksen tyyppi
Palvelut
II.1.4) Lyhyt kuvaus:

TÄMÄ TIETOPYYNTÖ KORVAA AIEMMIN 5.8.2019 JULKAISTUN TIETOPYYNNÖN HILMASSA Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2019-016062 Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2019/S 150-371038 TÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS EIKÄ TARJOUSPYYNTÖ, VAAN TIETOPYYNTÖ PALVELUNTUOTTAJILLE JA MAHDOLLISILLE TARJOAJILLE. Kysymyksessä on markkinakartoitukseen liittyvä kommentointipyyntö ja kutsu tilaaja-toimittaja-tapaamiseen lääketieteellisten laboratoriopalvelujen esittelyä ja Vankiterveydenhuollon yksikön tarjouspyyntöluonnoksen kommentointia varten, jotta varsinainen tarjouskilpailu voitaisiin toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Tähän tietopyyntöön ei voi jättää tarjousta.

II.1.5) Arvioitu kokonaisarvo
Arvo ilman alv:tä: 400000.00 EUR
II.1.6) Osia koskevat tiedot
Tämä sopimus on jaettu osiin: ei

II.2) Kuvaus

II.2.2) CPV-lisäkoodi(t)
Sairaanhoitohenkilöstön palvelut. (85141000-9)
II.2.3) Suorituspaikka
Manner-Suomi (FI1)
II.2.4) Kuvaus hankinnasta:

Tietopyynnön/ markkinakartoituksen kohteena olevat palvelut sisältävät: - Näytteenottopalvelut - Näytteiden kuljetuspalvelut - Lääketieteelliset laboratoriotutkimukset ja vastaukset - Tutkimuksiin liittyvät konsultaatiopalvelut - Tutkimuspyyntö – Vastaus-tiedonsiirron/ integraation ratkaisut Vankiterveydenhuollon yksikkö (VTH) tuottaa vankien ja tutkintavankien perusterveydenhuollon, suun terveydenhuollon ja psykiatrisen erikoissairaanhoidon palvelut pääosin itse. Muu vaativa erikoissairaanhoito ja päivystyspalvelut sekä laboratorio- ja kuvantamispalvelut ym sairaanhoidollisia palveluja ostetaan muilta palveluntuottajilta. Palveluja tuotetaan vuosittain n. 5 800 vangille eri puolilla maata vankiloiden tiloissa poliklinikoilla (27 kpl), Vankisairaalassa ja Psykiatrisessa vankisairaalassa.

II.3) Hankintailmoituksen arvioitu julkaisupäivämäärä:
23.9.2019

VI kohta: Täydentävät tiedot

VI.3) Lisätiedot:

Tietopyyntö ei sido ketään siihen osallistuvaa tahoa. Kommentoimatta tai Tilaaja-toimittaja-tapaamiseen osallistumatta jättäminen ei estä tulevaan tarjouskilpailuun osallistumista, eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Tietopyyntö ja markkinakartoitus toteutetaan järjestämällä kiinnostuneiden palveluntuottajien kanssa tapaaminen, jossa palveluntuottaja voi esitellä laboratoriopalvelujaan ja kommentoida Vankiterveydenhuollon yksikön (VTH) tarjouspyyntöluonnosta. Tietopyyntöön vastanneille, sähköposti-yhteystietonsa ilmoittaneille lähetetään 20.8.2019 kutsu ilmoittautua tilaaja-toimittaja-tapaamiseen sekä kommentointia varten alustavan tarjouspyyntöluonnoksen dokumentit. Tapaamisten ajankohdat sovitaan kutsuun vastanneiden ilmoittautumisjärjestyksessä. Palveluntuottajalle varataan yhden (1) tunnin aika laboratoriopalvelujensa esittelyyn ja VTH:n alustavan tarjouspyyntöluonnoksen kommentointiin. Pidätämme oikeuden resurssisyistä rajata tapaamisten ja tapaamisiin kutsuttavien määrää. Tapaamiset on tarkoitus järjestää viikoilla 34 - 35. Päätökset tarjouskilpailun järjestämisestä ja sisällöstä tehdään kartoitusten jälkeen. Tietopyyntö ei velvoita VTH:ta toteuttamaan hankintaa tietopyynnössä ja alustavassa tarjouspyyntöluonnoksessa kuvatulla tavalla, eikä VTH ole velvollinen ottamaan huomioon tietopyyntöön saatuja vastauksia tarjouspyynnön laadinnassa. Tällä tietopyynnöllä kerätyt tiedot säilyvät täysin luottamuksellisina ja niitä tullaan käyttämään ainoastaan hankinnan kehittämiseen ja suunnitteluun. Tietopyyntöönvastanneille ei makseta korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä VTH korvaa tietopyyntöön vastaamisesta/tapaamisesta aiheutuvia kustannuksia. Pyydämme kiinnostuneita palveluntuottajia ilmoittamaan sähköposti-yhteystietonsa määräaikaan 19.8.2019 klo 14.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen kirjaamo@thl.fi.

VI.5) Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:
6.8.2019
«« Takaisin