«« Takaisin Tulosta ilmoitus

Ennakkoilmoitus:
Rovaniemen kaupunki : TIETOPYYNTÖ: Brändityö Rovaniemen kaupungille

18.01.2019 17:45
Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2019-001277
Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2019/S 014-028781

I kohta: Hankintaviranomainen

Oikeusperusta
Direktiivi 2014/24/EU (Julkiset hankinnat)
Direktiivi 2014/24/EU
Tämä ilmoitus on pelkkä ennakkotietoilmoitus (esimerkiksi tietopyyntö)
I.1) Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi:Rovaniemen kaupunki
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus:1978283-1
Postiosoite:Hallituskatu 7
Postinumero:96101
Postitoimipaikka:Rovaniemi
Maa:Suomi
Yhteyshenkilö:Anu Kulmala
Puhelin:+358 163221
Sähköpostiosoite:anu.kulmala@rovaniemi.fi
NUTS-koodi:Rovaniemi (K698)
Pääasiallinen osoite: (URL)http://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Kuntainfo/Julkiset-hankinnat

I.3) Viestintä

Lisätietoja saa

edellä mainittu osoite (kohta I.1)

I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi
Alue- tai paikallistason viranomainen
I.5) Pääasiallinen toimiala
Yleinen julkishallinto

II kohta: Kohde (ennakkotietoilmoitus)

II.1) Hankinnan laajuus

II.1.1) Nimi:
TIETOPYYNTÖ: Brändityö Rovaniemen kaupungille
Viitenumero:
ROIDno-2019-180
II.1.2) Pääasiallinen CPV-koodi:
Mainonta- ja markkinointipalvelut. (79340000-9)
II.1.3) Sopimuksen tyyppi
Palvelut
II.1.4) Lyhyt kuvaus:

Rovaniemelle halutaan luoda yhtenäinen ja selkeä, konsernitasoinen brändikonsepti, joka lisää entisestään kaupungin vetovoimaa ja pitovoimaa. Brändin tavoitteena on puhutella henkilöstöä, asukkaita, vierailijoita, osaajia, yrityksiä ja investoijia. Rovaniemen kaupunki suunnittelee kilpailutusta, jonka tavoitteena on siis saada: - konsernitasoinen brändikirja (mukaanlukien visuaalinen ilme) osallistavilla menetelmillä toteutettuna (mm. henkilöstö, asukkaat, matkailijat, yritykset, opiskelijat) - Kolme (eri kohderyhmille suunnattua) markkinointikampanjaa - Kaupungin markkinointistrategia (kaupungin palvelutuotanto) Alustavasti on määritelty, että sopimus olisi vuosille 2019-2020. Kaupunki voi harkita optiona myös niin kutsutun brändikumppanuuden jatkoa ko. sopimuskauden jälkeen. Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan esiselvitykseen liittyvä tietopyyntö. Tämän ilmoituksen julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua.

II.1.6) Osia koskevat tiedot
Tämä sopimus on jaettu osiin: ei

II.2) Kuvaus

II.2.3) Suorituspaikka
Rovaniemi (K698)
II.2.4) Kuvaus hankinnasta:

Tällä tietopyynnöllä tilaaja pyytää markkinoilla toimivia yrityksiä osallistumaan vuoropuheluun. Rovaniemen kaupunki on kiinnostunut kuulemaan vuoropuhelun avulla markkinoilla toimivien yritysten ajatuksia palvelutarjonnasta liittyen hankinnan kohteeseen. Tässä tietopyyntöilmoituksessa ilmoitetut tiedot hankinnasta tai hankintamenettelystä eivät ole kaupunkia sitovia mahdollisessa hankintailmoituksessa. Tietopyyntö ei myöskään sido kaupunkia toteuttamaan hankintaa.

II.3) Hankintailmoituksen arvioitu julkaisupäivämäärä:
1.3.2019

IV kohta: Menettely

IV.1) Kuvaus

IV.1.8) Tietoa WTO:n julkisia hankintoja koskevasta sopimuksesta (GPA)
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta: kyllä

VI kohta: Täydentävät tiedot

VI.3) Lisätiedot:

Rovaniemen kaupunki on elinvoimainen arktinen pääkaupunki ja Joulupukin kotikaupunkina Suomen vetovoimaisimpia matkailukohteita. Kaupunki on Lapin suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 3200 ammattilaista. Kaupunkistrategian mukaan kaupungin arvot ovat: turvallisuus, inhimillisyys, luovuus ja luotettavuus. Tavoitteena on, että elinympäristö on viihtyisä ja toimiva, palvelut sujuvia ja asukaslähtöisiä ja elinkeinot elinvoimaisia ja monipuolisia. Rovaniemi kaupunkikonserni muodostuu kaupungista emoyhteisönä ja sen tytäryhteisöistä. Merkittävimmät tytäryhtiöt ovat: Napapiirin Energia ja Vesi, Rovaniemen Kehitys, Rovaniemen Markkinakiinteistöt, Työterveys Lappica ja Napapiirin Residuum. VUOROPUHELU Rovaniemen kaupunki on kiinnostunut kuulemaan vuoropuhelun avulla markkinoilla toimivien yritysten ajatuksia palvelutarjonnasta liittyen mahdollisen hankinnan kohteeseen. Olennaisia asioita ovat esimerkiksi alalla käytössä olevien hyvien käytäntöjen kartoitus, hinnoittelumallit, kilpailutuksen laatukriteerit sekä mahdollisen hankinnan jakaminen osiin. Haluamme kartoittaa, pystyvätkö toimijat vastaamaan koko hankinnan tarpeeseen, ja montako toimijaa hankinnan toteuttamiseen tulisi kilpailutuksessa valita. Lisäksi halutaan toimijoiden näkemyksiä tarjouspyynnön olennaiseen sisältöön ja rakenteeseen: mitkä toimijoiden kokemuksen mukaan ovat kriittisiä asioita palvelun kokonaisvaltaiseen hahmottamiseen ja hinnan määrittämiseen tarjouksen muodostamiseksi. Tilaaja pyytää kaikkia kiinnostuneita markkinoilla toimivia yrityksiä osallistumaan vuoropuheluun, joka toteutetaan sähköpostitse. Ilmoittautumiset pyydetään toimittamaan sähköpostiosoitteeseen riikka.heikkila@rovaniemi.fi viimeistään 1.2.2019 klo: 12.00 mennessä. Viestin otsikkokenttään tulee merkitä "Rovaniemen Brändityön vuoropuhelu". Vuoropuheluun osallistuminen ei vaikuta mitenkään tarjoajan asemaan tulevassa tarjouskilpailussa. Vastaamalla vuoropuheluun tarjoaja ei sitoudu mihinkään. Hankinnasta tullaan julkaisemaan todennäköisesti hankintailmoitus myöhemmin.

VI.5) Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:
18.1.2019
«« Takaisin