«« Takaisin Tulosta ilmoitus

Ennakkoilmoitus:
Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä : TIETOPYYNTÖ: Endoskooppiset kamerakapselit

14.01.2019 16:45
Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2019-000778
Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2019/S 010-018124

I kohta: Hankintaviranomainen

Oikeusperusta
Direktiivi 2014/24/EU (Julkiset hankinnat)
Direktiivi 2014/24/EU
Tämä ilmoitus on pelkkä ennakkotietoilmoitus (esimerkiksi tietopyyntö)
I.1) Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi:Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus:1567535-0
Postiosoite:PL 441 (Uutistie 5, 01770 Vantaa)
Postinumero:00029
Postitoimipaikka:HUS
Maa:Suomi
Yhteyshenkilö:Anu Salonen
Puhelin:+358 94711
Sähköpostiosoite:anu.salonen@hus.fi
Faksi:+358 947175403
NUTS-koodi:Suomi (FI)
Pääasiallinen osoite: (URL)http://www.hus.fi

I.3) Viestintä

Lisätietoja saa

edellä mainittu osoite (kohta I.1)

I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi
Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
I.5) Pääasiallinen toimiala
Terveydenhuolto

II kohta: Kohde (ennakkotietoilmoitus)

II.1) Hankinnan laajuus

II.1.1) Nimi:
TIETOPYYNTÖ: Endoskooppiset kamerakapselit
Viitenumero:
HUS-017 2019
II.1.2) Pääasiallinen CPV-koodi:
Endoskopia- ja tähystyskirurgialaitteet. (33168000-5)
II.1.3) Sopimuksen tyyppi
Tavarahankinnat
II.1.4) Lyhyt kuvaus:

HUOM! TÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS TAI TARJOUSPYYNTÖ VAAN TIETOPYYNTÖ MARKKINAKARTOITUSTA JA TEKNISTÄ VUOROPUHELUA VARTEN: ENDOSKOOPPISET KAMERAKAPSELIT Tietopyynnön kohde ja tarkoitus: Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa markkinoilla olevia ratkaisuja ja saada kattavasti niitä koskevaa tietoa, jotta valmisteilla oleva kilpailutus voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys kilpailutukseen osallistumiselle eikä vaikuta tarjoajan asemaan siinä. Tietopyynnössä esitetyt seikat ovat alustavia ja saattavat muuttua hankinnan valmistelun edetessä.

II.1.6) Osia koskevat tiedot
Tämä sopimus on jaettu osiin: ei

II.2) Kuvaus

II.2.3) Suorituspaikka
Suomi (FI)
II.2.4) Kuvaus hankinnasta:

HUOM! TÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS TAI TARJOUSPYYNTÖ VAAN TIETOPYYNTÖ MARKKINAKARTOITUSTA JA TEKNISTÄ VUOROPUHELUA VARTEN: ENDOSKOOPPISET KAMERAKAPSELIT Tietopyynnön kohde ja tarkoitus: Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa markkinoilla olevia ratkaisuja ja saada kattavasti niitä koskevaa tietoa, jotta valmisteilla oleva kilpailutus voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys kilpailutukseen osallistumiselle eikä vaikuta tarjoajan asemaan siinä. Tietopyynnössä esitetyt seikat ovat alustavia ja saattavat muuttua hankinnan valmistelun edetessä. Toimittajaa pyydetään tietopyyntöön antamassa vastauksessaan kuvaamaan tarjoamiaan tuotteita, toimittamaan tuote-esitteet ja varaamaan ajan teknistä vuoropuhelua varten 4.2.2019 klo 12.00 mennessä. Tämä tietopyyntö ei sido Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriä eikä vastauksen antajaa. Toimittajien antamat vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

II.3) Hankintailmoituksen arvioitu julkaisupäivämäärä:
4.9.2019

IV kohta: Menettely

IV.1) Kuvaus

IV.1.8) Tietoa WTO:n julkisia hankintoja koskevasta sopimuksesta (GPA)
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta: kyllä

VI kohta: Täydentävät tiedot

VI.3) Lisätiedot:

HUOM! TÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS TAI TARJOUSPYYNTÖ VAAN TIETOPYYNTÖ MARKKINAKARTOITUSTA JA TEKNISTÄ VUOROPUHELUA VARTEN: ENDOSKOOPPISET KAMERAKAPSELIT Tietopyynnön kohde ja tarkoitus: Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa markkinoilla olevia ratkaisuja ja saada kattavasti niitä koskevaa tietoa, jotta valmisteilla oleva kilpailutus voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys kilpailutukseen osallistumiselle eikä vaikuta tarjoajan asemaan siinä. Tietopyynnössä esitetyt seikat ovat alustavia ja saattavat muuttua hankinnan valmistelun edetessä. Toimittajaa pyydetään tietopyyntöön antamassa vastauksessaan kuvaamaan tarjoamiaan tuotteita, toimittamaan tuote-esitteet ja varaamaan ajan teknistä vuoropuhelua varten 4.2.2019 klo 12.00 mennessä. Alustava lähtökohta hankinnalle: - HYKS Vatsakeskuksen sekä Hyvinkään sairaalan endoskopiayksiköissä käytetään ohutsuolen endoskooppisen kuvaamiseen nieltäviä ns. endokapseleita vuosittain n 400-500 kpl. Menetelmässä käytettävät laitteet ovat sijoituslaitteita, jolloin valittu toimittaja toimittaa analyysiin, esikatseluun sekä signaalin vastaanottoon tarvittavat laitteet HUSin käyttöön ja HUS hankkii ainoastaan nieltävät kapselit. Tämä tietopyyntö ei sido Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriä eikä vastauksen antajaa. Toimittajien antamat vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

VI.5) Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:
11.1.2019
«« Takaisin