«« Takaisin Tulosta ilmoitus

Korjausilmoitus:
Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos : Töhryjen ja tarrojen poisto metro- ja raitiovaunuista sekä raitiovaunujen suoja-ainekäsittely ja metrojunien siivous

10.10.2018 16:45
Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2018-020928
Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2018/S 196-444306

I kohta: Hankintaviranomainen/-yksikkö

Oikeusperusta
Direktiivi 2014/25/EU (Erityisalat)
I.1) Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi:Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus:0201256-6
Postiosoite:Toinen Linja 7 A
Postinumero:00530
Postitoimipaikka:Helsinki
Maa:Suomi
Yhteyshenkilö:Eeva Lindroos
Puhelin:+358 403342828
Sähköpostiosoite:eeva.lindroos@hel.fi
NUTS-koodi:Helsingin seutu (S011)
Pääasiallinen osoite: (URL)http://www.hel.fi/www/hkl/fi

II kohta: Kohde

II.1) Hankinnan laajuus

II.1.1) Nimi:
Töhryjen ja tarrojen poisto metro- ja raitiovaunuista sekä raitiovaunujen suoja-ainekäsittely ja metrojunien siivous
Viitenumero:
23H/18
II.1.2) Pääasiallinen CPV-koodi:
Siivous- ja puhdistuspalvelut. (90910000-9)
II.1.3) Sopimuksen tyyppi
Palvelut
II.1.4) Lyhyt kuvaus:

Palvelu on jaettu kahteen (2) eri osakokonaisuuteen: 1. Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksen (HKL) raitiovaunujen töhryjen ja tarrojen poisto sekä raitiovaunujen suoja-ainekäsittely tarjouspyynnön liitteiden mukaisesti. Palvelu sisältää töhryjen, tarrojen, erikseen ilmoitettujen julisteiden ja lappujen poiston sekä tilaajan töhryksi luokittelemat muut asiat. 2. Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksen (HKL) metrovaunujen sisäpintojen puhdistamisen ja töhryjen ja tarrojen poiston palvelukuvauksen mukaisesti. Siivous käsittää koko vaunun (mukaan lukien mm. lattia, tangot, penkit, ikkunat). Tarkempi kuvaus palvelujen laajuudesta ja kohteista on tarjouspyynnön liitteessä (liite 1 Palvelukuvaus). Kohteet saattavat vähentyä tai lisääntyä sopimuskauden aikana. Tarjottavan palvelun tulee olla tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukainen.

VI kohta: Täydentävät tiedot

VI.5) Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:
9.10.2018

VII kohta: Muutokset

VII.2) Muut täydentävät tiedot:

Tarjouspyynnön liitteissä 3 ja 4 (sopimusluonnokset) oli ilmoitettu virheellisesti, että: "Sopijapuolet ovat tietoisia tuomioistuimeen asiassa jätetystä valituksesta ja palvelun hankinnassa on kyse tilapäisestä puitejärjestelystä. Koska kyseessä on hankinnan tilapäinen järjestely, voi Tilaaja tuomioistuimen ratkaisun vuoksi purkaa Sopimuksen ja tilauksen päättymään ilman vahingonkorvausvelvollisuutta milloin tahansa. Mikäli Tilaaja ei joudu tuomioistuimen päätöksen vuoksi purkamaan tätä Sopimusta tai tilausta, ja hankintapäätös saa lainvoiman, Sopimus jatkuu sopimusehtojen mukaisesti varsinaisena hankintana." Teksti on poistettu molemmista sopimusluonnoksista eikä tuomioistuimessa ole voimassaolevaa valitusta.

«« Takaisin