«« Takaisin Tulosta ilmoitus

Korjausilmoitus:
Metsähallitus : Riistatalouden suunnittelu- ja seurantajärjestelmän hankinta

11.07.2018 16:30
Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2018-015575
Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2018/S 132-301431

I kohta: Hankintaviranomainen/-yksikkö

I.1) Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi:Metsähallitus
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus:0116726-7
Postiosoite:PL 94
Postinumero:01301
Postitoimipaikka:Vantaa
Maa:Suomi
Yhteyshenkilö:Tuure Marku
Puhelin:+358 206394000
Sähköpostiosoite:erakilpailutus@metsa.fi
NUTS-koodi:Manner-Suomi (FI1)
Pääasiallinen osoite: (URL)http://www.metsa.fi

II kohta: Kohde

II.1) Hankinnan laajuus

II.1.1) Nimi:
Riistatalouden suunnittelu- ja seurantajärjestelmän hankinta
II.1.2) Pääasiallinen CPV-koodi:
Tietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki. (72000000-5)
II.1.3) Sopimuksen tyyppi
Palvelut
II.1.4) Lyhyt kuvaus:

Riistatalouden suunnittelu- ja seurantajärjestelmällä suunnitellaan, seurataan ja viestitään yhtenäisin menetelmin valtion mailla tapahtuvaa metsästystä. Järjestelmä on käytännön työkalu eräsuunnittelijoille, heidän esimiehilleen ja asiakaspalvelua hoitaville.

VI kohta: Täydentävät tiedot

VI.5) Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:
10.7.2018

VII kohta: Muutokset

VII.1) Korjattavat tai lisättävät tiedot

VII.1.2) Teksti, jota alkuperäisessä ilmoituksessa oikaistaan

Osan numero: II.2.4
Muutettava kohta: Kuvaus hankinnasta

Oikaistava tieto:

Riistatalouden suunnittelu- ja seurantajärjestelmä (myöhemmin järjestelmä) on ollut käytössä vuodesta 2003 lähtien. Nykyinen järjestelmä on elinkaarensa lopussa, siihen uusien toimintojen kehittäminen ja muiden järjestelmien integroiminen ei ole enää järkevää. Tarvittavien tietojen ulos saanti nykyisestä järjestelmästä on työlästä ja vaatii paljon manuaalista työtä. Tavoitteena on järjestelmä joka on teknisesti samantasoinen ja integroitu muiden käytössäolevien työkalujen kanssa. Järjestelmän tulee toimia selainpohjaisesti. Järjestelmä on kehityskelpoinen ja nykyaikainen rajapintojen ja datan käsitttelyssä. Järjestelmän tulee olla helppokäyttöinen ja tukea käyttäjien työtä. Järjestelmästä saatavan tiedon tulee olla ajantasaista, luotettavaa, seurattavaa ja tuotavissa ulos jaettavassa muodossa. Testaus ja datavalidointi kuuluu oleellisesti projektiin. Testidokumentaatiot käydään läpi yhdessä ja testitulokset ennen jokaista julkaistua versiota ovat käyttäjien saatavilla. Metsähallituksen projektitiimi voi osallistua pieniin validointeihin, käyttäjätarinoiden testaukseen ja tekee asiakashyväksyntätestauksen. Teknisen testaamisen täytyy tapahtua toimittajan toimesta, sillä projektitiimissä on lähinnä riista-alan asiantuntijoita. Metsähallituksen eräpalveluista projektiin osallistuu kolme (3) eräsuunnittelijaa, projektipäällikkö, tietohallintopäällikkö ja ylitarkastaja. Tarjouspyyntö koskee vain tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä kuvattua Riistatalouden suunnittelu- ja seurantajärjestelmän toimittamista ja 48 kuukauden ylläpitoa. Tilaaja pidättää oikeuden kilpailuttaa ratkaisun ylläpidon sopimuskauden lopussa. Ratkaisu pitää toimittaa ja dokumentoida niin että ylläpitoon voidaan tarvittaessa valita toimittajasta riippumaton osapuoli. Tarjouksen tulee sisältää ylläpitopalvelut 48 kuukauden määräajalle ja optiona toistaiseksi voimassaolevana.

Oikaisu:

Riistatalouden suunnittelu- ja seurantajärjestelmä (myöhemmin järjestelmä) on ollut käytössä vuodesta 2003 lähtien. Nykyinen järjestelmä on elinkaarensa lopussa, siihen uusien toimintojen kehittäminen ja muiden järjestelmien integroiminen ei ole enää järkevää. Tarvittavien tietojen ulos saanti nykyisestä järjestelmästä on työlästä ja vaatii paljon manuaalista työtä. Tavoitteena on järjestelmä joka on teknisesti samantasoinen ja integroitu muiden käytössäolevien työkalujen kanssa. Järjestelmän tulee toimia selainpohjaisesti. Järjestelmä on kehityskelpoinen ja nykyaikainen rajapintojen ja datan käsitttelyssä. Järjestelmän tulee olla helppokäyttöinen ja tukea käyttäjien työtä. Järjestelmästä saatavan tiedon tulee olla ajantasaista, luotettavaa, seurattavaa ja tuotavissa ulos jaettavassa muodossa. Testaus ja datavalidointi kuuluu oleellisesti projektiin. Testidokumentaatiot käydään läpi yhdessä ja testitulokset ennen jokaista julkaistua versiota ovat käyttäjien saatavilla. Metsähallituksen projektitiimi voi osallistua pieniin validointeihin, käyttäjätarinoiden testaukseen ja tekee asiakashyväksyntätestauksen. Teknisen testaamisen täytyy tapahtua toimittajan toimesta, sillä projektitiimissä on lähinnä riista-alan asiantuntijoita. Metsähallituksen eräpalveluista projektiin osallistuu kolme (3) eräsuunnittelijaa, projektipäällikkö, tietohallintopäällikkö ja ylitarkastaja. Tarjouspyyntö koskee vain tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä kuvattua Riistatalouden suunnittelu- ja seurantajärjestelmän toimittamista ja järjestelmän 48 kuukauden ylläpitoa.

«« Takaisin