Hakuohje

Yleistä

Haut kohdistuvat hankintailmoituksiin, joiden tarjousaika tai aika osallistumishakemuksen jättämiselle on voimassa. Ennakkoilmoitukset ovat voimassa vuoden verran julkaisupäivästä, suorahankintaa koskevat ilmoitukset puoli vuotta ja jälki-ilmoitukset kolmen kuukauden ajan.

"Hakusana(t)" ja "Hankintayksikön nimi" -kentissä voit käyttää '*'-merkkiä sanan katkaisuun. Haun kohdistuessa sanaan, jossa on käytetty (-)-merkkiä, hakusana tulisi sijoittaa '*'-merkkien väliin (esim.  N.N.-konferenssi, haku: *konferenssi* ).

Hakusana(t)

Haku kohdistuu ilmoituslomakkeen kaikkiin tietoihin.

CPV-koodi

Haku kohdistuu kaikkiin ilmoituslomakkeiden CPV-kooditietoihin (pääkohde, lisäkohteet). Voit valita CPV-koodin erikseen avautuvasta valintaikkunasta, tai syöttää CPV-koodin suoraan hakukenttään.

Hankintayksikön nimi

Haku kohdistuu ainoastaan hankintayksikön nimeen.

Aluekoodi (NUTS-koodi)

Haku kohdistuu ilmoituksen aluekooditietoon. Voit valita aluekoodin erikseen avautuvasta valintaikkunasta, tai syöttää koodin suoraan hakukenttään.

Aikaväli

Aikavälihaulla haetaan ilmoituksia julkaisuajankohdan perusteella. Voit valita päivämäärät kalenterista tai syöttää ne suoraan hakukenttään muodossa pp.kk.vvvv.

Ilmoitustyyppi

Haun voin rajata ilmoitustyypillä hankintailmoituksiin, jälki-ilmoituksiin, ennakkoilmoituksiin tai näiden yhdistelmiin.

Mikäli hakua ei lainkaan rajata, hakutuloksena saa kaikki voimassa olevat ilmoitukset.

Päivitetty: 11.11.2010 19:16